Hem

Kontakt

Om oss

Vad vi gör

Glada medarbetare

Start

/

Vad vi gör

Vad vi gör

Flexibel utveckling
i en snabbt
föränderlig värld

Med vårt flexibla arbetssätt
är vi alltid med på noterna ifall
ändringar behöver göras till projektet.

Flexibel planering

Stegvis utveckling

Nära dialog

Blått norrsken

Agil utveckling

Hur vi jobbar

Medarbetarna på Skanditech
Citattecken

Förändring är oundvikligt. Oförutsägbara utmaningar uppstår, prioriteringar ändras och nya möjligheter avslöjar sig. Därför har vi valt ett agilt arbetssätt där vi kan anpassa och forma projektet på basis av kundens insikter och feedback.

Filip Lapveteläinen, grundare och account manager

Flexibel planering

Vi förstår vikten av att vara flexibla i en ständigt föränderlig omvärld. Nya innovationer presenteras på marknaden, prioriteringar förändras och möjligheter som man inte visste fanns väntar på att bli utforskade. Det kan vara så att ni har en övergripande idé men är inte helt hundra på hur slutprodukten borde se ut. Ingen fara, vi ser till att dela upp projektet i mindre delar där vi först börjar med det allra viktigaste. Vartefter arbetet framskrider och ni kommer på fler idéer eller inser att någonting borde ändras så gör vi nödvändiga justeringar till den övergripande planen.

Stegvis utveckling

Genom att dela upp projektet i mindre delmoment kan vi börja leverera fungerande delar av er lösning tidigt och regelbundet. Detta gör det möjligt att tidigt samla in användarfeedback, vilken kan användas för att säkerställa att vi går i rätt riktning direkt från start. Att vi bryter ner projektet i mindre steg, även kallade "sprintar", gör det möjligt för er att testa delar av er digitala lösning under hela projektets livscykel. Detta ger er större insyn och kontroll, och vi kan snabbt justera riktningen baserat på er återkoppling.

Nära dialog

Förhoppningsvis har det tydligt framgått att era insikter och er input är av största betydelse för oss när vi utvecklar er digitala lösning. Efter varje avklarat delmoment eller “sprint” så håller vi ett möte där vi diskuterar nya insikter som kan komma att påverka projektet. Här diskuterar vi även feedback från användartester för att säkerställa att varje del av projektet uppfyller projektets krav. Genom att göra tester i samband med varje avslutad del kan vi garantera att den lösning vi utvecklar uppfyller sitt syfte och ständigt förbättras.

waves

Ta kontakt

Vi ser fram
emot att
prata med er!

Låt oss diskutera er situation
och era visioner så ska vi se
hur vi på bästa sätt kan hjälpa er.

Oavsett om ni redan vet vad ni
är ute efter eller bara vill bolla idéer
så står vi alltid till hands!

Föreställ dig att...

...börja varje måndag med en innovativ idé...

...levererad rakt ner i din mail, lagomt till morgonkaffet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av innovativa användningsområden för den nyaste tekniken.

Besöksadress

Rådhusesplanaden 6F

903 28 Umeå

Kontakt

filip@skanditech.se

+46738780569

Öppettider

Vardagar 8-17

Vi använder oss av cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår hemsida.